Fagu fou e taunuʻu atu i luga ole ea – Aisea e le faʻamoe ai fua mo au mea teuteu teuteu?

O fagu pamu e le faʻamamaina e puipuia ai oloa maaleale e pei o kulimi e masani ai le tausiga o paʻu, serum, faʻavae, ma isi kulimi e faʻasao-leai se mea e faʻasaina e ala i le puipuia mai le soʻona faʻaalia o le ea, ma faʻapea ona faʻateleina le ola oloa i le 15% sili atu. Lenei faia tekonolosi leai se ea avea ma fou lumanaʻi o lalelei, fomaʻi, ma teuteu teuina.

O le fagu e leai se ea e leai se paipa fufui, ae o se diaphragm e tu i luga e tufatufa le oloa. A faʻapopoleina e le tagata faʻaaoga le pamu, e tupu ai se lagona gaogao, tusia i luga le oloa i luga. E mafai e tagata faʻatau ona faʻaaoga toetoe lava o oloa uma e aunoa ma se toega o totoe ma latou te le toe popole i le vevesi e masani ona o mai ma le pamu masani ma teuteu teuteu.

I se faʻaopopoga i le puipuia o lau metotia ma faʻateleina lona fata ola, fagu leai se ea maua ai foi se faʻamanuiaga aoga. O se maualuga afifi afifi fofo e sau ma eseese mamanu e feiloai ai ma lou matagofie tulaga.

   Afifiina o se autu elemeni i le teuteu ma gaosi mea manogi. Afifiina i nei alamanuia e le gata e fesoʻotaʻi ma le saogalemu ma le puipuiga, ae faʻapea foi ona fesoʻotaʻi ma le mautinoa o oloa tumau i lo latou tulaga sili ona lelei i taimi o felauaiga ma teuina. O le faʻateleina o le taua o teuga a le tagata lava ia, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe o manaʻoga o le meleniuma, ua faʻamalosia ai le tele o kamupani manogi manogi e faʻamalieina manaʻoga o le maketi i le lotoifale. Mo se faʻataʻitaʻiga, All Good Scents, o se kamupani gaosi mea manogi taugata e faʻavae i Ahmedabad, na faʻavaeina i le 2014. Na faʻalauiloa e le kamupani ana oloa taugata i le maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻamauina ai le 40% chain-over-average sales tupu i le 2016.

 I totonu o le Iunaite Setete, o le faʻateleina lauiloa o alualu i luma teuteu afifiina tekonolosi ma le tuputupu aʻe tulaga o le paʻu oloa tausiga o nisi o mea taua mafua ai le faʻatupulaia maketi. O le tausiga o le fao ma mea manogi e foliga mai o le sili lea o atugaluga o tagata faʻatau ma tagata faʻatau oloa i le atunuʻu. Ona o le faʻateleina o manaʻoga mo mea teuteu, o loʻo faʻaaoga ai e le au mea teuteu teuteu mea fou ma faʻafouina fofo tioata poto e faʻaleleia ai penefiti a tagata ma faʻaleleia le saogalemu o oloa.

 


Taimi Post: Setema-11-2020